Ervaringen

Op advies van iemand anders heb ik een intake afspraak gemaakt bij Kim voor kennismaking. Wat ik er kwam doen… dat wist ik zelf eigenlijk niet eens. Dat ik een bijzondere jeugd had gehad, dat wist ik wel doordat er meerdere dingen waren gebeurd. Maar wat voor invloed dit had op mijn leven wist ik niet en is me ook nooit verteld. Tijdens de intake had ik een goed gevoel bij Kim om bij haar de sessies te gaan doen. Maar op de vraag wat mijn hulpvraag was, daar kon ik geen antwoord op geven. Hier heeft Kim mij mee geholpen. En toen kwam corona, waardoor alles stil lag. Door mijn werk in de zorg werd ik erg onrustig, ik had geen keus, ik moest naar mijn werk. Kim heeft telefonisch contact met mij opgenomen, en heeft gelijk oefeningen gegeven, zodat ik alvast kon beginnen met het lichaamsgerichte deel van de sessies, wat na een tijd hielp om rustiger te worden. Ik had al snel een vertrouwd gevoel bij Kim. Door te praten en oefeningen te doen, leer ik steeds beter dat mijn lichaam signalen geeft, dat iets wel of niet goed voelt. Dat ik inzicht heb gekregen hoe ik zelf in elkaar zit, waarom ik bepaalde dingen doe of niet doe. Makkelijk is het niet geweest maar het gaat steeds beter, ik wist ook niet waar ik aan begon, en aarden had ik ook nog nooit van gehoord, maar Kim heeft mij altijd het gevoel gegeven dat het goed komt, op mijn eigen tempo, op mijn manier, zonder oordeel, en ze heeft veel uitleg gegeven over wat er gebeurde in mij, en dat er ook ruimte was om soms ergens om te lachen en mijn mening te geven. Ik kan iedereen aanraden om lichaamsgerichte therapie te gaan volgen.

A.N.

 

Kim schept een veilige en huiselijke sfeer. Ik voelde me búiten al welkom, door de brandende kaarsen in de vensterbank en binnen door de theepot op het lichtje. Kim schroomt niet zich te verbinden, zowel in lichamelijke aanraking, als in het gezamenlijk onderzoek naar de juiste leervraag en de dilemma’s en ontdekkingen die dit oproept. Hierbij tast ze regelmatig af of haar interpretaties van wat ze ziet en voelt, de juiste zijn. En legt ze steeds de verantwoordelijkheid voor het ontdek-proces bij mij. ‘Wat wil je vandaag doen. Wat is nodig om de sessie goed af te ronden’.De sessies boden ruimte om in mijn eigen tempo, in door mij bepaalde kaders, te spelen en te ontdekken. In een prettige afwisseling van hoofd- en lijfwerk. Fijn dat Kim bij (lichamelijke) gewaarwordingen uitleg of verklaringen gaf. Snappen wat er gebeurt, is voor mij een manier om te leren.

D.S.

 

Kim werkt deskundig, professioneel, inlevend en spiegelend. Ze is een warme persoonlijkheid, waardoor ik me snel op mijn gemak ben gaan voelen. Ze heeft me op een prettige en professionele wijze begeleid gedurende de sessies. Ik zal haar zeker aanraden bij anderen.Kim, bedankt voor de prettige sessies waardoor ik mijn eerste stappen naar meer balans in mijn leven heb kunnen maken!
Deze verandering ga ik verder transformeren in mijn dagelijks leven. Indien ik hierbij weer extra hulp nodig heb, weet ik je zeker te vinden.

M.v.V.